Skolfoto :(

Skolfoto imorgon -_-  Inte kul :( Aja...Ska kanske vara med Ebba snart :)


P.s. I love you

Såg P.s. I love you idag och grät jätte mkt :'(


Helg :)

Hej heej :) Idag har jag och ebba varit i stan sen for vi hem till ebba och spela wii och gjorde massa annat. Nu ska jag se på tv iaf. Det är sååå skönt med helg :D


dålig humor ;D

Bakade igår...det blev jätte gott men kanske inte riktigt så fina som jag hoppades ;o Lägger inte ut nån bild idag. Kommer troligen inte göra det heller om det inte är nån som vill se. Jag har varit hos Ebba ikv. Vi läste dassboken och höll typ på att dö av skratt xD Fast vi har typ konstig humor så det var nog därför ;P... Men ska nog få mig lite sömn nu. puss puss alva :)


Baka :P

Längtar till Grekland :D Men nu ska det iaf bakas!



 
( Hade inte på mig det här idag...gammal bild )

cupcakes :)

Hej :) Kom just på hur sjukt länge sen det var jag bakade ;o Har inte bakat en enda gång på hela sommarlovet! Haha och jag som brukar baka ofta ;P  Men nu ska det bli av. Tänkte prova nått nytt den här gången ( Alltså har aldrig bakat det förut ) Tänkte baka cucakes :D Det ser ju as gott ut ju!! xD Haha. Bilden tog jag från google...antar att mina inte blir lika snygga ;S Men ska försöka...kommer troligen att lägga ut en bild på hur de blev. Sovgott :)


Hahahah xD

HAHAHA! xD



Edward och Bella som dockor ;o Bilden var på startsidan på blogg.se för några dagar sen. Jag gillar ju twilight  och så men skulle aldrig ha om som dockor. Hahah! :)

3 veckor :D

Heej :) Första dagen på skolan var väll ok :l Vi gjorde typ inget. Det var i alla fall roligt att träffa kompisarna igen ;) Juste lovade att sätta in bilder på vad jag hade köpt. Fast det var inget speciellt....men aja :)




solglasögon ;)



Idrottsskor

Det kanske inte är så jätte normalt att köpa solglasögon nu inför hösten och vintern men ska till Grekland om typ 3 veckor så då behövs dom :D

Slut med hälsa :P

Hej :) Nu är det inte länge kvar tills skolan börjar. Bara några timmar -_-  Fast jag har kommit på en till positiv sak med det här året.  Det är att vi inte ska ha hälsa :P Det var sjukt tråkigt , vi gick alltid på promenader haha...och det är väll inte det roligaste tkr jag :) Idag var jag i stan och fixade en sak. Då köpte jag också lite saker. Kul kul :)   Det kommer bilder på vad jag köpte i morgon.  Harebra Alva ;P




filmtime

Åkte till stan idag fast jag var inte där länge och jag köpte inte heller nått :'(      Aja... nu ska jag se på nån film. Tror det blir Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Hahah typ gammal men bra ;P Snart är det skola... så KUL! alla längtar yiipeey!!!  Hahah! xD Fast det positiva är ju att man träffar vänner ofc ;)    Men pusshejs på er :)




Det var typ lite konstiga moln på himlen idag :P

The Hills :D

Hejsan! :) Just nu gör jag inte så mkt. Kollade nyss på the Hills ( tv-serie på mtv ) Jag tycker att det är jätte bra fast har typ sett nästan alla avsnitt för jag kollar ganska ofta på det :P Men men... snart ska jag till stan. Så jag ska göra mig i ordning :) Om ni vet nån bra tv-serie som ni brukar se så kan ni säga :)     Harebra //   alva :)       


Juste! Tips: Om man ser på the Hills och själv vill välja vilket avsnitt man vill se på så kan man se det på mtv.se/thehills 

  

Dagens outfit  ;)

jeans : cheap monday  
tröja : Hummel 

Slappar dag ;P

Hej! Första inlägget ;P Aja... Det har varit en slappar dag idag. Var med Ebba ett tag fast vi gjorde inte så mkt :/ Men vad tycker ni om min header? Kramar alva :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0